news
14.05.2021

ОНЛАЈН ОБУКИ ЗА КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ - MAJ 2021 ГОДИНА (ПРОГ ...

Рафајловски Консалтинг во месец мaj организира еднодневни онлајн обуки за континуирано професионално усовршување. За таа цел ве покануваме да присуствувате на онлајн обуките кои ќе се одржат во два термини и тоа на: 19 Мај 2021 година со почеток во 10.00 ...

Повеќе

Репрезент

scrol to top