news
07.05.2024

ОБУКА ЗА КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ МАЈ 2/2024 (ПРОГРАМА И ТЕМИ) ...

Рафајловски Консалтинг во месец МАЈ организира еднодневни онлајн обуки за континуирано професионално усовршување... ...

Повеќе

Репрезент

scrol to top