ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани,

Ве известуваме дека согласно издадените мерки и препораки од Владата на Република Северна Македонија во врска со преземање на мерки и активности за превенција од ширење на болеста COVID-19 (корона вирус), вработените во Рафајловски Консалтинг и Рафајловски Ревизија своите активности ќе ги извршуваат од дома во периодот од 17.03.2020 - 23.03.2020.

Во овој период целосно сме достапни телефонски за консултации:

Економски совети:

  • 078/220-443 - Јасмина
  • 078/220-471 - Иван
  • 071/385 - 508 - Стефан

Правни совети:

  • 078/205-572 - Горан
  • 078/385-511 - Биљана

Со почит,
Рафајловски Консалтинг ДОО Скопје