08.09.2020 (вторник) - Ден на Независноста

Почитувани,

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека, согласно со Законот за празниците на Република Северна Македонија („Службен весник на РМ“ бр.21/98 и 18/07), 8 септември 2020 година (вторник), Денот на независноста, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.