!!!ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО ПРОМЕНА НА ТЕРМИНИТЕ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ОБУКИТЕ ЗА КПУ ВО ШТИП И ПРИЛЕП!!!

Почитувани колеги,

На ваше барање Рафајловски Консалтинг направи промена на термините за одржување на обуките за КПУ во ШТИП и ПРИЛЕП.

Новите термини за одржување на обуките во ШТИП и ПРИЛЕП се:

 

Р. Бр.

Град

Датум

1

Штип - „Хотел Оаза“

04 и 05  Февруари 2019

2

Прилеп - „Хотел Сонце ГА“

21 и 22 Февруари 2019

 

Напомена: Иако термините за одржување на обуката за КПУ за 05 Февруари се поклопуваат во ШТИП и СКОПЈЕ, Рафајловски Консалтинг располага со екипи кои ќе ги покријат двата дена обука за КПУ во двата различни градови како што и до сега го правевме тоа.

Обуките за КПУ кои се дел од првата тематска единица ќе се одржат во следните термини:

 

Р. Бр.

Град

Датум

1

Охрид - „Хотел „Unique“

31 Јануари и 01 Февруари 2019

2

Штип - „Хотел Оаза“

04 и 05 Февруари 2019

3

Скопје - „Холидеј - Ин“

05 и 06  Февруари 2019

4

Битола - „Хотел Епинал“

07 и 08 Февруари 2019

5

Виница - „Мотел Слив“

12 и 13 Февруари 2019

6

Скопје - „Холидеј - Ин“

14 и 15 Февруари 2019

7

Кавадарци - „Ангропромет Тиквешанка“

19 и 20 Февруари 2019

8

Прилеп - „Хотел Сонце ГА“

21 и 22 Февруари 2019