Објавено на 03.01.2019 година

Алатка за пресметка на нето и бруто плата за 2019 година

Рафајловски Консалтинг изготви алатка за пресметка на нето и бруто плата за 2019 година согласно новиот начин на оданочување со данокот на личен доход.

Алатката можете да ја преземете на следниот линк: (преземи)