РАФАЈЛОВСКИ КОНСАЛТИНГ СО ПРИЗНАНИЕ ЗА МАКЕДОНСКИ КВАЛИТЕТ 2018


ПОЧИТУВАНИ,


Во присуство на брojни гости, традиционално во рамки на манифестацијата Македонски Квалитет, беа прогласени десетте добитници на престижното признание за 2018 година меѓу кои и РАФАЈЛОВСКИ КОНСАЛТИНГ.

За повеќе информации.... https://kanal5.com.mk/articles/358320/priznanie-makedonski-kvalitet-2018-promovirani-nacionalnite-uspesi